Til du som stjal baggasjen min: Vous êtes stupide!

Etter 15 timer tilbragt på en blanding av buss, tog, metro og fly kom jeg meg hjem fra Franrike til slutt, fattigere, feitere og et pass mindre. Jeg har egentlig alltid betraktet meg selv som realist, men når jeg oppdaget at jeg ikke hadde reiseforsikring først etter jeg ble frastjålet bagasje, pass og kort på en togstasjon i Paris tar jeg det tilbake. Optimist heter det (eller dum dummere Kine).

Jeg skjønner det ikke, ser jeg ut som en person som sleper rundt på  gullbarer i bagasjen kanskje? Hvis dere finner noe av verdi i den bagasjen, behold det – men send gjerne tilbake sjiraffputa og Bambi koppen min.

Bilder kommer, men selvfølgelig stjal de kameraladeren min også.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Til du som stjal baggasjen min: Vous êtes stupide!

    • Vel når man ikke har reiseforsikring og lar bagasjen sin stå ubevoktet på en stor togstasjon i Paris er det vel mer idioti en karma. Karma hadde vært om de hadde klart å stjålet håndvesken min samtidig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *