Alt jeg klarer tenke på er ostepop

Jeg lukker øynene og prøver å være mer tilstede. Alt jeg klarer å tenke på er ostepop. Magen presser mot bukselinninga og kjennes tom. Jeg har med meg for lite mat. Pulten er overstrådd av gulelapper. Alt jeg ikke må glemme. Jeg husker ikke at jeg har skrevet noen av dem. Jeg husker ikke hvorfor de er viktige, men jeg tørr ikke kaste noen i tilfelle de er det.

For mange år siden kjøpte jeg en bærplukker på Europris. Meg i gummistøvler med bærplukker. Vi to sammen, i skogen. Det gikk to år, men vi plukket aldri bær. Den ble med i den nye leiligheta, du husker kanskje leiligheten, den rett ved skogen, men vi plukka aldri noen bær der heller. En dag skal vi plukke bær. Jeg liker ikke blåbær, men jeg veit du gjør det. Bærplukkeren ligger i boden og venter på å bli viktig. Den dagen vi plukker bær, vil den være midtpunktet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *