Til toppen av Afrika 2013

Jeg våknet opp en dag for litt over et år siden med en ubeskrivelig trang til å begynne å bestige fjell. Høye fjell. Så hvorfor ikke gjøre nettopp det? Bestige høye fjell? Samle på seire og opplevelser? Utfordre seg selv?

Kilimanjaro er det høyeste fjellet i Afrika og en av de «seven Summits» (de høyeste punktene på vært kontinent). Det er også det høyeste frittstående fjellet i verden med sine 5895 meter. Kilimanjaro ligger nordøst i Tanzania og er en av verdens største vulkaner.

Og den 11. juli 2013 reiser jeg hit for å bestige dette herlige fjellet med påfølgende safari etterpå! Jeg har bare ett ord for det, awesome!

Smærfine elefanter med Afrikas høyeste fjell i bakgrunnen.

Uhuru Peak, det høyeste punktet i Afrika med sine 5895 meter.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *