Ting a gjore en fri kveld


Male tåneglene i spennende farger! (foto fra flickr)


Spise masse taco. (foto fra flickr)


Lage masse postkort. (foto fra flickr)


Feire en bursdag. (foto fra flickr)


Se en fin favoritt film. (foto fra flickr)


Spise masse man ikke burde spise <3 (foto fra flickr)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Ting a gjore en fri kveld

 1. Hei, Kine!
  Flott blogg – leste litt på den gamle også før den forsvant ut i cyberspace. Har du byttet ut sjiraffen med isbjørn, eller har isbjørninteressen skjøvet den gode gamle sjiraffen litt til side?

  Jeg ble inspirert av reisebeskrivelsen fra Amsterdam. Kanskje skal jeg ta med bror på tur dit en gang. Så kan vi oppleve litt av det samme som du og søsteren din…

  Håper ellers alt er bra med deg. Vi har en ting felles – begge har vi flytta fra Gjøvik. Jeg bor i Oslo nå, og du tydeligvis på Hamar (så vidt jeg forstår). Hvis du er i Oslo en gang inviterer jeg gjerne på en lunsjkaffe…

  Hilsen Bjørn Håkon

  • Neida sjiraffen er med han også, det er bare litt vinterkaldt for ham om dagen. Ulf trives best i vann og på strand han :) Amsterdam er en herlig by med masse gode pannekaker så det anbefaler jeg absolutt på det varmeste!

 2. Da må jeg prøve Amsterdam neste gang! I sommer har jeg imidlertid avtalt å møte bror i Hamburg i løpet av juli – og så toger vi nordover gjennom Tyskland og Danmark, før vi ender opp i Larvik med båt. Tror jeg nevnte det mens jeg jobba på Gjøvik vgs at jeg hadde en liten stilling i Color Line. Har du/dere behov for rabatt på en tur, enten fra Oslo til Tyskland, eller fra Larvik/Kristiansand til Danmark, må du gjerne si fra. Litt vanskelig i «høysesongen» (juni-august), men ellers bidrar jeg gjerne for gamle, gode elever… Bare ring eller send melding (telefonnummeret finner du på nettet). Ellers jobber jeg midt i Oslo sentrum, og spanderer gjerne en kaffe ved anledning – det er alt for sjelden jeg møter noen av elevene mine fra Gjøvik… Take care – og lykke til med bloggingen (du var jo en racer på HTML allerede før jeg hadde begynt undervisningen).

  • Det høres ut som en fin fin sommerferie :) Det hadde vært hyggelig, skal ta å si i fra neste gang jeg er i Oslo en tur. Det virker innimellom som en evighet siden jeg gikk på Gjøvik, men jeg er heldigvis like stø i html og css selv om det blir mindre tid til sånt når man blir litt eldre :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *