Frankrike dag 6: På tide å dra hjem


10.  mars: På tide å komme seg hjem å si farvel til båter, vår og grønt gress.


Bryggen i Paimpol.


Blått er hott i Paimpol.


Proviant til den lange togturen. Bamsekjeks med sjokolade på.


Fin fint nytt hoppetau med bjørner på.


Og fin fine postkort kjøpt på en kunstbutikk i Paimpol.

Reisen foregikk omtrent sånn: Tusle rundt i Paimpol, kjøpe fint hoppetau i Paimpol, laaaang togtur, Paris, finne den norske ambassaden, ordne med nytt pass, finne riktig metro til Gare Montparnasse, lete etter riktig buss, lete enda mer etter riktig buss, busstur til flyplassen, gå seg vill på flyplassen, finne riktig gate, fly hjem, vente på flytog, sovne på flytog, våkne rett før flytog stopper på Hamar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Frankrike dag 6: På tide å dra hjem

    • Ja, Paimpol var mye mer en det vi så de første dagene :) Fant en superfin liten butikk som solgte masse masse fine ting som happetau med bamser på, og små skrivebøker og løvetøfler for barn (eller store bamser).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *