Kakemonster

Jeg er på vei til Finland og har pakket med meg den nye Kakemonster (aka Cookiefather) t-skjorta mi på turen. Jeg får ikke bestemt meg om jeg synes Kakemonsteret er imponerende konsekvent, fordi han spiser alt, eller om han ikke er konsekvent nok, fordi han ikke bare spiser kaker. Han heter tross alt Kakemonster. Men på den andre siden sitter ikke jeg på definisjosnretten på hva ei kake er og ikke er for et kakemonster. (Jeg sitter ikke på definisjosnretten på noen ting bortsett fra hva noe er for meg, og det synes jeg alle andre bør erkjenne at de ikke gjør heller.)

Jupp, her er den!

Jupp, her er den!

Her er ei liste over noen ting Kakemonsteret spiser, som ikke er kaker:

 1. Månen
 2. En safe
 3. En kokebok
 4. En VW Boble
 5. En pøsebod
 6. En murvegg
 7. En postkasse
 8. En koffert
 9. Ei falsk nese
 10. En støvsuger
 11. Ei steikepanne
 12. En liksom kake
 13. En maderass
 14. Et dikt om kaker
 15. En sykkel
 16. Fanbrev

Kilde

Jeg liker innstillinga. Den finnes. Den er her. Hvorfor ikke spise den?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *