August

Facebook: Kine Josefine, vi bryr oss om deg og minnene du deler her. Vi tenkte at du kanskje ville se tilbake på dette Instagram-innlegget fra 1 år siden.

*bilde av en Daim Balltop is*

Jeg klikker inn for å se hva jeg har skrevet som bildetekst til isen.

Kine (anno august 2015): Valgkampen har startet (med stands, ballonger og vafler) –> ‪#‎HvaErViktig‬? Is? Menneskeverd? Miljø? Velferd? Og ennå vanskeligere .. ‪#‎HvemErViktig‬? Alle? Meg? Deg? Naboen fra Palestina?

Facebook spør om jeg vil se fler minner. Ja takk. Et bilde av meg med ei dyne rundt meg med bildeteksten «ting jeg liker som slutter på pop». Jeg leser videre.

Kine (anno 2012, rundt 07.00): .. for en prøvelse i selvdisiplin det er å skrape seg selv ut av senga på dette tidspunktet.

Det er fortsatt en prøvelse, fire år etterpå. Det finnes ikke håp for at det noen gang skal bli kult. Sjøl etter fire år med øvelse er det kjipere enn MASH sesong 4.

Kine (anno 2010): ser på at Siri leker med sokken sin.

Siri er søstera mi, som i 2010 var 20 år gammel. Kine, som var 23 det året, følte en stor trang for å dele det på Facebook.

Jeg veit ikke jeg, men der ser ut til at august er en treig måned for meg. Bortsett fra at Kine anno 2016 bestilte seg denne helt fantastiske t-skjorta i år:

 

The Cookiefather

The Cookiefather

#schpaa altså, skal spise masse kake i den. Jeg lover.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *