2015

Språk. Overdrevent språk. Overdrevent mange ord. Overdrevne beskrivelser. Klynger med klisjeer. Samme gamle trøtte tema. Trist tema. Tafatt tema. Tøft tema. Vi-tror-det-er-på-kanten tema.

Det er populært å si det er tøft å være mamma. Det er inn å ha shoppe-stopp, i det minste si at julegaver ikke er så viktig lenger. Tenk på alle som har mindre enn oss. Det er greit å snakke litt om musa si. Aktivitetsadventskalender. Barn trenger bare kjærlighet og klem. Tips til gaver til henne fra Nivea. Ønskeliste til far. Heite gaver til kjæresten. Alle er fruer. Pilotfruer, fotballfruer, bussjåførfruer, elektrikkerfruer. Kjærligheten er viktigst. Vi er enten mot innvandring eller for. Nyt tiden! Ta vare på deg selv. Still i fitness. Klimaavtale. Facebook tar over livet ditt. Vi må stå sammen mot kroppspress, se på dette naturlige nakne mennesket.

Når det er politisk korrekt å være upolitisk korrekt på den korrekte måten. Feminist, feminist som hater feminister, feminist som hater feminist som hater feminister. Myke menn, harde menn, harde pakker.

Og nå er det snart 2016 og vi har muligheten til å bli en bedre versjon av oss selv. Aldri gi opp. Beistmodus. Goaldiggers 2016. Never give up.

Hva har vi glemt i 2015?
Hvem har vi glemt i 2015?
Hva vil ble glemt i 2016?
Hvem vil bli glemt i 2016?
Og, hva er ikke innafor?
Hva er helt utafor?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *