Fjert i kurvstol

Klisjé.

Jeg liker synonymordboka.

Jeg er befippet. Betuttet og desorientert. Famlende og flakkende. Definitivt forvirret. Kanskje forfjamset og forskrekket? Fortumlet. Fortullet. Forvillet. Fortapt… Fjas. Helt hodegalen. Himmelfallen. Hull, hulter til bulter. Helt i ørska. Kaos, Kine kaos. Helt omtåket. Litt opphisset. Skal jeg overgi meg. Paff og perpleks. Planløst pusher jeg på. På lykke og fromme. Redselsslagen. Rotete. Ruskete i hodet og rådvill. Rørete. Sanseløs. Det er så surrete, susete. Jeg er svimmel og svimete. Tomler tankeløst tilfeldig rundt med tasten. Så ubesluttsom! Ting så ugreit, uklart. Uordentlig og uorganisert. Jeg, urolig, usikker, uskarp og usystematisk. Ute av meg. Vag. Vankelmodig. Jeg, vill og vimsete. Ør i hodet. Poff!

Jeg holder på med analyse av finansmarkeder i Excel. Og dette beskriver akkurat hva jeg føler.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *