Hva har skjedd i det siste?

Det er ganske akkurat en måned siden jeg sist skrev noe her. Da hadde jeg akkurat kommet hjem fra ferie, syntes forferdelig synd på meg selv og hadde fått en ørefik full av post-reiseblues. Post-reiseblues, den kjipeste blues’n.

Vi har flyttet (eller byttet leilighet som guttungen kaller det) og våre/mine fantastisk fine rød/rosa/lilla stripete gardiner er femten centimeter for korte. Det drit*r jeg i. Gardin får være gardin.

Jeg har kjøpt noe sånt som førti boker (og lest ti). Bøkene har begynt å spise seg innover i leiligheten fra alt som finnes av flater. Er det en ledig plass – forgudsskyld legg en bok dit. Når det først er lagt en bok dit, er plassen allerede opptatt og det eneste logiske å gjøre er å kjøpe flere bøker å bygge i høyden så ikke boken ligger der i sin enehet. Det ser bare tøysete ut. Bygg i høyden. Det passer forresten veldig bra siden gardinene våre er 15 centimeter korte fyller jeg bare på med bøker under helt til de sammen dekker vinduet.

Semesteret har startet. Også har jeg fått dilla på Hank Moody og Milan Kundera.

Til neste gang: Sneiks (eller slanges.. hva nå en det skal bety?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *