Hvorfor du blir blakk når jeg er syk..

Siden jeg har pådrat meg en mannlig versjon av forkjølelse og synes forferdelig synd på meg selv og hjernen min konsekvent nekter å la seg bruke til noe fornuftig. Har jeg brukt den til å bevise ved hjelp av økonomisk teori hvorfor du blir blakk når jeg er syk. (Klikk på bildet for større versjon)

jada

En liten forklaring: Jeg er så ille sjuk at mitt enorme forbruk av lommetørkler har skapt et skift i etterspørselen etter lommetørkler i lommetørkle-markedet. (Her forutsetter jeg at det produseres ett fast antall lommtørkler årlig. Jeg er dessuten så sjeldent syk at det ses på som en eksogen faktor) Dette enorme skiftet i etterspørselskurven har på sin side skapt enda ett skift i etterspørsel i markedet for stæsj og gjør at prisen per stæsj øker. Jeg antar at du har behov for x antall stæsj i måneden (uansett pris) og en fast inntekt. Jeg kaller prisen på stæsj for p og får følgende likning TI (tilgjengelig inntekt etter stæsj) = I-px. Når p øker reduseres TI.

Til slutt må jeg bare påpeke at dette på ingen måte holder vann. Men jeg utfordrer deg til å motbevise det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *