De ti tingene som gir livet mitt mest verdi

Jeg har eksamen i morgen. Som den iherdige studenten jeg er oppdaget jeg til min gru noe som hastet mer en multivariat statistikk repetering. (Surfing på internet og liste skriving..) Inspirert av «10/10 material possessions theory» har jeg skrevet opp to lister. En liste over de ti dyreste (håndfaste) tingene jeg har kjøpt de siste årene og en liste over de ti tingene som gir livet mitt mest verdi. Øvelsen: Å se om de har noe tilfelles.

Når skoene mine sneik seg med på den første listen fikk det  meg til å innse at jeg ikke eier mye og at det ikke var så interessant å se nærmere på.  Å eie ting gir meg litt panikk. Men før jeg begynner å legge ut om det går vi over til den andre listen, som jeg synes er mer interessant.

De ti tingene som gir livet mitt mest verdi:

  • Smilet til Brage når jeg henter ham i barnehagen.
  • Matematikk
  • Å tilbringe tid med mennesker jeg er glad i
  • Trening
  • Lese bøker
  • Ostepop (og mat generelt)
  • Lange late kosete morgener i senga under dyna sammen med Brage. Kalde tær og varme kropper.
  • Tenking
  • Frisk luft og muligheten til å få være ute
  • Nye opplevelser, ny lærdom

Og jeg som ikke har kjøpt ostepop engang… Snakk om selvsabotering.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *