Supergeek

 

 

 

Jeg begynner å innse at uansett hvor mye jeg vil (og setter meg på edderkopper eller kaster meg i giftig avfall) ikke kommer til å få noen superkrefter med det første. Dessverre har lottokupongen heller ikke tikket inn (ikke så rart heller da jeg har glemt å levere den..). Og jeg har heller ikke fått gravd opp finanisering til den første batmobilen min (med butler).

Det er litt kjipern. Jeg er en superhelt uten superkrefter og/eller kul bil med vinger. Men jeg er løsningsorientert. En eller annen superhelt definisjon må jeg vel passe inn i?

Etter en passelig mengde googling og andre passende og upassende aktiviteter, snublet jeg over denne kjekke karen.

super-geek2

Bortsett fra at håret mitt er paddeflatt, haka veik og jeg en hunkjønn kunne vi vært tvillinger. Jeg lover.

Så jeg føler meg litt super her jeg sitter med nesa plassert i blant annet «Applied Multivariate Statistical Analysis» og «The Applications of Calculus». Det har seg nemlig sånn at som økonomistudent er ingen av delene obligatorisk (og ikke alltid like relevant..), det er bare jeg som er ugjendrivelig forelsket i matematikk og har ivirig kastet meg over ekstra emner og eksamener i kalkulus og statistikk. Ekke det litt supernerd, så vet ikke jeg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *