Fordeler med barn del et eller annet bla bla

bragelek
Brage koser seg i ballbassenget lykkelig uvitende om at han brukes som skalkeskjul. 

En av  fordelene jeg har oppdaget med å ha barn  er at jeg blir oppfattet som (litt) mer normal nå. Det har vist seg at Brage er det perfekte skalkeskjulet for min til tider skrullete oppførsel.

For det første så er det ikke noen som reagerer på at jeg har kåken full av leker lenger, de antar det er Brage sine. Det er ingen som titter rart på meg på butikken lenger når jeg snakker med meg selv, de antar at jeg snakker til Brage. Det er ikke så mange som lurer på hva i huleste den «dama» gjør oppe i hinderløypa i lekeland med ræva sittende fast mellom to skumruller, de antar at jeg er der for å følge med på ettåringen.

Jeg kan ta et eksempel:
Jente på 25 år som hopper opp i alle vanndammer hun ser = folk tror du er full.
Jente på 25 år som hopper opp i alle vanndammer hun ser og har med seg en gutt på 1 1/2 år = folk synes det er søtt at du leker og koser deg sammen med sønnen din.

Jeg oppfordrer alle foreldre til å bruke sine barn som skalkeskjul for skrullete og barnslig oppførsel gjerne flere ganger i uka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *