Flau vind og klarvær

Det har vært veldig mye isbjørn i det siste så jeg slenger inn et bilde av meg selv. Jeg begynner å mistenke at isbjørn-galskapen min har begynt å gå alle andre på nervene. Jeg har litt vanskelig for å forstå hvorfor ikke alle andre er like opptatt av isbjørner og muffins som meg, isbjørner og muffins er etter min mening to av de fineste tingene i verden.

Uansett, i dag er det er null grader, flau vind og klarvær. Når vinteren oppfører seg på denne måten er det helt greit at det er vinter for min del. Det er nesten så jeg vurderer å dra frem et par skøyter å begi meg ut på skøytebanen ved der jeg bor. Det skjedde selvfølgelig ikke, men det var mer fordi hverken jeg eller isbjørnen har skøyter og fordi isbjørnen nektet å gå på skøyter i noe annet en en tutu – og hvor i all verden finner man tutu til isbjørner?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *