Saftige sjokolademuffins uten sukker og hvetemel

Til ære for Halloween fikk disse muffinsene edderkoppbein.

Jeg er glad i kaker, jeg er veldig glad i muffins og jeg er glad i å spise begge deler ofte. Det bør ikke proppes innpå med sukker i tide og utide, og hvetemel er jeg heller ingen fan av til vanlig – men det betyr ikke at det ikke er mulig å kose seg ofte.

Til 16 muffins trenger du:

  • 100 gram smør
  • 100 gram mager kesam
  • 4 store egg
  • 3/4 pk med sjokoladepudding uten sukker fra Eldorado
  • 3dl melk
  • 3 ss kakao
  • 3 ss kokosmel
  • En klype med stevia

Smelt smør, rør inn kesam, melk og egg. Ha i sjokoladepuddingpulveret og visp godt. Tilsett kakao, stevia og kokosmel. Jeg hadde også oppi 1/2 ts fiberhusk for å binde røren bedre sammen. Stek på 200 grader i ca 10 minutter.

Som glasur brukte jeg 50 gram smør blandet sammen med 1 boks med Skyr vanilje, litt stevia og resten av sjokoladepuddingpulveret.

Saftige og rike på kakaosmak! Deilig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *