The wonder from down under

The wonder from down under, også kalt Simon Baker. De som kjenner meg godt vet hvor glad jeg er i å se på kjekke menn på tv og Simon her er herved kåret til årets kjekkeste. «The Mentalist» er et program jeg følger med på fast, men når interessen for Simon nådde nye høyder og jeg ble lei av å internettstalke han på Google i påvente av sesongstart var jeg nødt til å finne andre tv-ting Simon har vært med på.

Jeg fant frem til (noe jeg trodde var) en miniserie kalt Smith. Smith handler om en gjeng kriminelle og hva de driver å pusler med. Simon spiller en kjekk fyr som heter Jeff og er hakket mer bustetet på håret en han er i The Mentalist. Ikke at det gjorde meg noen ting. Simons første scene er selvfølgelig i bar overkropp på et surfebrett. Auch. Uansett, et par episoder inn i serien er jeg overlykkelig. Den er jo genial tenker jeg, Simon er jo så kjekk her. Vel vitende om at det bare er syv episoder forventet jeg at episode syv skulle gi meg svar på noen av spørsmålene jeg satt med. Men neida. Jeg har misforstått, Smith var aldri ment som en miniserie – men en vanlig serie som var så «elendig» at den ble kansellert etter syv episoder. Jaha. Er folk blinde? Satt det bare menn å så på tv?

Dagen etter har Simon abstinensene nådd nye høyder. Jeg bestemmer meg for å se Smith igjen. Jeg er litt sur på meg selv fordi jeg bestemte meg for å se på Smith i går, hadde jeg ikke gjort det kunne jeg sett Smith for første gang i dag. Simon kjører motorsykkel så skjorta hans flagrer. Simon sjarmerer. Simon slår ned en random fyr. Simon med pistol. Simon i surfedrakt. Simon som smiler. Simon som lager mat.

Jeg har Simon som bakgrunnsbilde på datamaskinen og mobiltelefonen. Jeg har et underliggende behov for å vise andre hvor kjekk Simon er. På et eller annet tidspunkt sa det pling i bollen. Simon pling i bollen. Pling pling pling, hele veien fra Australia og hit. Pling, I’m just saying.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke om “The wonder from down under

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *