«Hu ligger langflat å kjenner varmen og er ei gaupe med godt humør.»

Det er lørdag. Jeg liker lørdager- fine lørdager – Brage og mine lørdager. I dag har vært en herlig dag selv om Brage veksler mellom å være pottetett og forlate grønne snørrbuser på gulvet. Jeg bruker grubleover de store spørsmålene i livet på lørdager. Taco eller biff til middag? Ostepop eller popkorn som snacks? Heath Ledger eller Johnny Depp på tv?

En ting er jeg sikker på. Jeg begynner å bli ganske klar for sommer nå. Det er jeg sikker på at de norske gaupene er også. Jeg har funnet frem upassende korte shortser og skjørt. Jeg drømmer om utepilsen med stor P og fantaserer om hvordan jeg skal ta mageplask fra brygga ved Mjøsa. Brage har fått solbriller og en stilig t-skjorte med en vannpiperøykende kamel. Som sagt, vi er klare som to grillpølser!

Ja. Jeg har spist is i dag.

«Nå skinner sola i vinduskarmen og gaupa maler som aldri før. Hu ligger langflat å kjenner varmen og er ei gaupe med godt humør. Heisan! Og dudliattentei! For sola og meg og deg.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *