Amsterdam – dag 3 (15/1)

Etter å ha spist frokost på verdens med knadde lunsjbar med overpriset mat og treig betjening, var ikke humøret helt på topp. Lørdag skulle være kunstmuseumenes store dag for oss, så vi bega oss til Museumsplein i stiv kuling og regn for å finne ut at køen var så lang at vi måtte stå ute i regnet en evighet å vente. – Dessa gamle maleria er der til neste år å, sa Siri og da var saken avgjort.


Kvelden startet vi med 1 1/2 times kanalcruise og Heineken. Det anbefales på det varmeste og er et MUST hvis du noen gang skal til Amsterdam.


I deler av Amsterdam er ikke underlaget like fast, derfor er noen av husene skeive. Akkurat disse husene har fått tilnavnet «The Gay Houses» siden de er så skeive.


Etter cruise var jeg sulten og bestilte meg hofferetellerannet pannekaker. Isbjørnen så også ganske sulten ut, så han måtte jo selvfølgelig også smake.


Det ble mye øl.. Koslige barer, billige priser og godt øl er skyld i det.


De fleste litt mindre barene i Amsterdam har utrolig hyggelig betjening! (I forhold til Oslo, der alle er sure halvparten av tiden møtte vi bare smilende bartendere i Amsterdam.) Her prøver Siri og isbjørnen seg på en av bartenderens spesialiteter.


Leidesplein by night. Til tross for at Amsterdam er en storby, der blant annet softdrugs og prositiusjon er 100% lovlig er det en trygg og god by. Vi tuslet mye rundt i smug fordi vi gikk oss bort og følte oss ikke utrygge en eneste gang.


Til slutt et bilde av doggyn og oss på Hotel V der vi bodde. Fornøyde etter tre dager i Amsterdam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *