Et lite innlegg om mat

Det å ha en baby er skummelt. Det dukker alltid opp spørsmål om hva som er best, eller rettere sagt «hva som er det beste». Det finnes visst ikke et fasit svar. Småbarnsforeldre og ekspertene er ikke enige om mye, det finnes så utrolig forskjellige meninger og til syvende og sist er det foreldrene selv som må velge hva som er best for dem og barnet. Jeg får mange råd fra andre som er foreldre om hva som har fungert for dem, men det betyr jo ikke at det alltid vil fungere for oss. Innimellom passer det ikke inn i hverdagen, livsstilen, tenkemåten, livssynet eller verdiene våre. Dessuten er barn også små individer med forskjellige behov og interesser. Så vi prøver oss frem. Hverdagene våre er preget av hvordan jeg velger å leve livet mitt og hva slags type livsstil jeg har. De som kjenner meg godt vet at jeg er over gjennomsnittet opptatt av kosthold, helse og fysisk aktivitet. Jeg liker å tilføre min egen kropp mat den har bruk for og spiser ikke kun for å bli mett. Mat har hvis du lar den utrolige egenskaper og et riktig kosthold kan gjøre underverker. Derfor har jeg utrolig lyst til å prøve å lage maten til Brage selv. Jeg kan veldig lite om hva babyer trenger av vitaminer, mineraler og næringsstoffer derfor bestilte jeg hjem denne boken i dag.

Mat er viktig. Mat skal være godt for både kropp og sjel. En fin balanse der hodet og kroppen er enige. Vel. Nok om det. Dette er jo i utgangspunktet ingen baby eller kostholds blogg, slenger derfor inn et gaupe bilde på slutten – ei sulten gaupe.

«Grrr. Er det noe ostepop her?»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *