Nå har vi vaska gølve og vi har pynta julealoveraplanten

Da har jeg pyntet til jul. Gaupepepperkakene har kommet opp i vinduet. Jeg er veldig fornøyd med meg selv, jeg spiste ikke en eneste en! (Eller kanske en, men ihvertfall ikke mer en fire eller sju! Jeg lover.) Julebamsestrømpa er hengt opp. Den har desverre ikke plass til noen vegeterianer gaupe (til kveldskos, varme fang og generelt selskap på regnfulle dager) men hvis du ønsker å sende en til meg så har mamma lovt å hente den på posten og huse den til vi kommer hjem til jul. Siden eneste stedet i leiligheten jeg kunne fått plass til et juletre er i dusjen (og jeg dusjer helst uten trer og andre skogsvekster) ble det en julealoveraplante med glitter som julebusk i år.

Da skal jeg tenne lysene i juleadventsstaken min, den kuleste grisen på nordlig halvkule.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Nå har vi vaska gølve og vi har pynta julealoveraplanten

  1. Du spiste sikkert ti tusen!
    Det går ikke an å klikke seg «hjem» på bloggheaderen din, som forøvrig har en aldri så liten skriveleif :-)

  2. Greit at jeg har god tid om dagen men tror du jeg har tid til å lage ti tusen gaupepepperkaker? I know, ble gjort i all hast før jeg snorka natta inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *