No fishsticks for you!


I fra i dag tidlig da jeg synes jeg var superfresh som skulle på step klokken ti om morgenen.

Okay. Så gikk ikke alt som planlagt i dag. Etter å ha vurdert å gå ut av step-timen klokken ti i dag tidlig for å spy (og dø) dro jeg hjem igjen for å kaste meg i dusjen å få noe fornuftig ut av dagen før jeg skulle på jobb ved tre tiden. Først skal jeg spise litt fiskepinner tenkte jeg, også så sovnet jeg og våknet opp igjen et par timer senere og da måtte jeg på jobb. Og seriøst, til kveldsmat i dag har jeg spist en halv pose paprika potetgull og drukket sjokolademelk.

Ikke alle dager går som planlagt, men det er helheten som teller. I morgen skal jeg bytte ut kveldspotetgullmaten min med spin 60, dessuten har jeg gått tom for fiskepinner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *