I dag er jeg blitt isbjornfadder!

I dag finnes det omkring 25.000 isbjørner i verden. Forskning viser at 2/3 av dem risikerer å forsvinne før år 2050, på grunn av global oppvarming og issmelting i Arktis. WFF arbeider for å bevare isbjørnens leveområder ved å bremse klimaendringer, noe som også er viktig for oss mennesker siden den arktiske isen er nøkkelen til å stabilisere klimaet globalt.

Du kan velge selv om du ønsker å være med å støtte 50,-, 75,-, 100,- eller 150,- i måneden (og ærligtalt – alle har råd til det). Da mottar du magasinet Verdens Natur fire ganger i året og verdens søteste isbjørnbamse i miljøvennlig materiale.

Gå inn her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *