Online dating

Hva gjør man når isbjørnen begynner med online dating?

I det siste har Apollo brukt bekymringsverdig mye tid på Amazon.com for å finne seg en passende livsledsager, det er tydeligvis ikke så utbredt romantisk miljø for isbjørner her på østlandet. Her ligger det et lite moralsk dilemma føler jeg, er det greit å kjøpe seg en kjæreste på Amazon.com? Spesielt sideb han insisterer på å låne penger til det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Online dating

  1. Dette bør du vurdere nøye. Ikke av moralske grunner, men økonomiske. Still krav. Det er jo ønskelig med en viss avkastning… trygg investering. Annerledes, eksprimentel, utenlandsk eller fargerik? Utgår. Rund og god, moteriktig eller utendørs? Utgår. Søt er grei, så sant ikke for intelligent. Husk dine penger, du bestemmer.

    • Vel, jeg føler meg på ganske trygg grunn da jeg neppe tror at investeringen finner på å stikke av. Apollo kan være en sur isbjørn så søt vil jo være en fin motsetning for ham. Eller var det sånn at like isbjørner leker best? Hmm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *