Jada, godt nyttår alle sammen.

Ønsker alle et godt nyttår, selv sitter jeg på jobb og glor sammen med ei pakke kjeks. Sånn er livet. Blir alltid forvirret hver gang det er nyttår eller jeg fyller år selv. Jeg skriver fortsatt 2009, også plutselig blir det 2011?  Etterpå skal jeg hjem å ringe inn det nye året med en mengde kosedyr, Supernatural og forhåpentligvis Daim-boller hvis Statoil er åpent også håpe på fem timers søvn før jeg skal på jobb igjen.

Jeg tror dessuten de har en slags landeplage topp 250 på radioen i kveld, Alexander Rybak, Rihanna, Lady Gaga og The Baseballs omhverandre.

For å dempe forvirring angående hvilket år det er bestemte jeg meg for å bestille meg en personlig almanakk fra TryckDig.se med sjiraffer på fremsiden. SÅ det så.

Vel, feir med måte!

 

 

Isbjørnen says hello!

Etter å ha vært ganske muggen og deprimert fordi jula er over og jeg ikke lenger kan samvittighetsløst kaste i meg julepølse, ostepop og rødvin var plutselig alt bra igjen når jeg så jeg hadde fått en isbjørn i postkassa. Isbjørnen (som ennå desverre ikke har fått noe navn) og jeg har tilbringt masse tid de siste dagene med ostepop og film (jeg under tre tepper fordi det er så forbanna kaldt). Nå er jeg selvfølgelig forseint ute og burde ha hoppet i dusjen for en time siden, så kos dere i vinterkulda. Det gjør isbjørnen.

Titi Suru is furious..

Mens du ligger i den gode varme senga di klokka syv om morgenen, sitter jeg på jobb og gnager på et eple. Etter å ha klart å karret til meg to timer søvn i natt er jeg redd det spøker for «Med Grimm og Gru» på Nrk3 halv tolv i natt. Men jeg skal gjøre et ærlig forsøk på å holde meg våken. Det er ikke lille julaften uten Titi Suru, en skikkelig kjekk ulv.

Hver dag er en fin dag!

God lørdag alle sammen. Her snør det og jeg koser meg med Spotify og klesvask før jeg skal på jobb. I år har jeg gjort t0 unntak når det gjelder nyttårsløfter. Vanligvis synes jeg det er bare tull. Hver dag er en fin dag å starte gode vaner på! Men i år har jeg skrevet ned to nyttårsmål og limt opp på utgangsdøra mi. Selv om det i utgangspunktet er nyttårsløfter har jeg begynt å sette fokus på det allerede, når du prøver å endre noe til det positive er det jo egentlig bare tull å sitte å vente i to uker?

Så velkommen til meg, fokus og motivasjon.

Null stress sone


Så chill lixom. Bilde fra flickr.

Innimellom så kan det bli mye stress med mye jobb, mye trening og mye mange som gjerne synes jeg burde vært med på  mye ditt og gjort mye datt. Jeg liker virkelig ikke stress og gjør alt jeg kan for å unngå det. Derfor er jeg bortimot alltid seint ute privat, kommer du på besøk kan du banne på jeg ikke har giddet kle på meg, det er alltid litt smårotete og ber du meg huske eller gjøre noe har jeg garantert glemt det etter to minutter.

Følgende alltid en fin tommerfingerregel for å unngå unødvendig stress:

  1. Ikke stress over ting du får gjort noe med, gjør noe med det i stedet!
  2. Ikke stress over ting du ikke får gjort noe med, du får ikke gjort noe med det uansett.

Tusle tasler rundt

Snart jul, snart jul. Jeg er ferdig med alle julegaver, heldigvis. For å slippe (som i fjor) å tilbringe hundre svette timer butikker (sammen med hundre andre svette kunder) og ende opp meg å bruke halve lønna på julegaver til meg selv fordi alt er så fint, skrev jeg faktisk ned hva alle skulle få på forhånd og gikk ut å kjøpte det. Puh.

Nå tusler jeg rundt i mine favoritt kjempestilige blomstrete boksershorts, spiser sjokolade og pakker inn julegaver.

No fishsticks for you!


I fra i dag tidlig da jeg synes jeg var superfresh som skulle på step klokken ti om morgenen.

Okay. Så gikk ikke alt som planlagt i dag. Etter å ha vurdert å gå ut av step-timen klokken ti i dag tidlig for å spy (og dø) dro jeg hjem igjen for å kaste meg i dusjen å få noe fornuftig ut av dagen før jeg skulle på jobb ved tre tiden. Først skal jeg spise litt fiskepinner tenkte jeg, også så sovnet jeg og våknet opp igjen et par timer senere og da måtte jeg på jobb. Og seriøst, til kveldsmat i dag har jeg spist en halv pose paprika potetgull og drukket sjokolademelk.

Ikke alle dager går som planlagt, men det er helheten som teller. I morgen skal jeg bytte ut kveldspotetgullmaten min med spin 60, dessuten har jeg gått tom for fiskepinner.

Du er like fin som sjokolademelk og kattunger

Hei. Jeg vil gjerne fortelle deg en ting.

Hodet mitt fortsetter å rotere rundt, rundt, rundt når jeg tenker på deg. Når du snur deg og vi smiler til hverandre som ett lite tegn på en hemmelighet bare vi vet om banker hjertet mitt litt fortere. Og det blir varmere og mykere. Og jeg tror du føler det samme som meg akkurat da, fordi du smiler det samme smilet til meg som jeg smiler til deg og når jeg smiler det smilet banker hjertet mitt litt fortere. Derfor håper jeg ditt gjør det også. Jeg har veldig lyst til å spørre deg om det en dag. «Du banker hjertet ditt litt fortere innimellom? Det gjør mitt sånn innimellom, og innimellom gjør det det når jeg ser på deg. Gjør ditt det samme?»

Jeg får en underlig varm følelse i brystet når jeg ser på deg derfor gleder jeg meg alltid til å se på deg igjen, derfor ønsker jeg gjerne å på deg hele tiden. Jeg tar meg selv ofte i å tenke på deg, oftere nå en før. Den varme følelsen i brystet har vokst den også. Og nå iler det i kroppen hver gang du kommer borti meg. Jeg blir myk, trygg og lykkelig når du smiler og det varer lenge etter du ser bort. Hadde du visst hvor mye jeg får ut av et smil hadde du kanskje smilt litt oftere. Jeg har lyst til å spørre deg om du har blitt like glad i smilet mitt. «Du, hva tenker du på når jeg smiler? Når du smiler tenker jeg på kattunger, sjokolademelk og myke dunputer også blir jeg litt varm inne i meg. Sånn litt på venstre side under brystkassa der hjertet sitter. Skjer det med deg også, når jeg smiler, sånn litt mener jeg?»

Når du ser på meg kjenner jeg meg stor og modig. «Kan jeg spøre deg om noe?» «Ja» svarer du, men akkurat da titter du bort og jeg kjenner meg ikke lenger så stor og modig, så jeg sier ingenting. Kanskje en annen dag, kanskje en dag du titter litt ekstra på meg. Da skal jeg spørre deg. «Liker du meg? For jeg liker deg litt, eller egentlig ganske mye.»